FESTES


 LA CASTANYADA:

Mentre els nois es cuidaven de torrar les castanyes, les noies preparaven el paper que tenien que interpretar com a castanyeres.

Tot seguit, les modernes castanyeres de cicle superior, van fer feliços als més petitons, tot repartint les castanyes ben calentones!

Ha estat una festa molt divertida!
SANTA CECÍLIA
Com es tradició, el dia de Santa Cecília, vam oferir un concert a les nostres famílies.
La Tina, ens va ajudar a preaprar el bonic repertori de dances i cançons. Com que som els més grans, nosaltres vam poder tocar també alguns instruments.
 Després coca i xocolata per tothom!


NADAL
Ja ha arribat el nadal tan esperat! ple d'il·lusió, sorpreses i molta festa!
Com cada any, nosaltres ens fem responsables de moltes coses, com ara portar el tió, guarnir l'arbre i preparar un bonic poema per recitar a les families a la festa que celebrem al casal.
 Els més petits esperen impacients que arribi el tió!


 Al llarg de la setmana anterior a les vacances, ens toca guarnir l'arbre de boles, llums i color! Us agrada com ens ha quedat?
Ja som al casal! enguany, ens ha tocat fer un munt de coses: hem recitat un poema, hem fet un acròstic, hem cantat en francès, anglès i en català!!
Ara ens mereixem fer cagar el tió!
________________________________________________________________________
DIJOUS GRAS

El dia 16, que era dijous gras, vam anar amb pijama a l'escola. Seguidament, a l'hora d'anar a esmorzar, ens vam anar a menjar l'entrepà de truita a la font del cementiri. Ens vam quedar a jugar una estona per allà i vam tornar.


  ________________________________________________________________________

CARNAVAL

El passat dia 17 de febrer, vam celebrar el carnaval fent una rua per tot el poble. la rua va començar a les 4:30 i va acabar a les 5:30 aproximadament.    

1 comentari:

  1. S'apropa Carnaval i tota l'escola espera que ens busqueu un bon recorregut per la rua!

    ResponElimina

Sigueu curosos amb els vostres comentaris. Cicle Superior de l'Escola Rocabruna.